Home   |  Travel Advisors   |  Blog   |  Contact   |  LOGIN

FacebookTwitter
Ronald Rens

Europe, France, Bordeaux & GUESTWRITER

Ronald Rens

Ronald Rens - choice out of more than 10.000 wine producing chateaux

Regional contact and Guest writer for Vacaza Deligogo

Ask a question

ProfileAfbeeldingsresultaat voor facebook logoTripadvisor >

Your Tours >

Welkom op Chateau Coulon Laurensac bij Bordeaux

"Alles voor een heerlijke vakantie"
Château Coulon Laurensac ligt al sinds 1790 aan de oever van de rivier de Garonne bij het plaatsje Latresne en slechts 5 km. van Bordeaux. U leeft hier heerlijk "en campagne" met een wereldstad om de hoek. Het werkelijk fantastisch gelegen en verwarmde zwembad nodigt uit tot een heerlijke duik bij zomerse temperaturen. Het zwembad is verwarmd van begin mei tot eind oktober.

U kunt op ontdekkingstocht in het park rondom het château met een prachtige rozentuin en oude boomgaarden. Ook Uw kinderen zullen zich geen moment vervelen.

Bordeaux, gites en vakantiehuis bij kasteel met zwembad

 

Er is een speeltuintje en er zijn volop mogelijkheden voor rennen en ravotten. Langs het landgoed van maar liefst 5 hectare groot (geheel omheind), loopt een fietsroute die zich vele tientallen kilometers uitstrekt. Verder kunt U in de omgeving golfen, paardrijden en natuurlijk wijnchâteaus bezoeken en wijn proeven.
Wij wensen U veel plezier bij Uw ontdekkingsreis in Bordeaux.


"Stap binnen in een wereld van ontspannen en genieten"

Beleef een geweldige vakantie op ons landgoed Château Coulon Laurensac net buiten Bordeaux. Wij, Ronald en Margaret Rens bewonen sinds januari 2002 Château Coulon Laurensac, samen met onze twee kinderen Roderick en Alexander en onze kleine Jack-Russel "Easy".

Graag delen wij dit voormalig wijndomein met U tijdens Uw vakantie, om op die manier de mogelijkheid te hebben dit unieke 18e eeuwse kasteel en het landgoed eromheen in stand te houden en te onderhouden.

We nodigen U van harte uit om verder te kijken op onze website voor een voorproefje of om het "als God in Frankrijk" gevoel zelf te ervaren tijdens een verblijf bij ons.

Ronald en Margaret - Château Coulon Laurensac Bordeaux

More services >>>

Reviews

Articles

Travel Tips