Home   |  Travel Advisors   |  Blog   |  Contact   |  LOGIN

FacebookTwitter

ARGENTINIE: Wij ontwerpen en organiseren graag een tot in de puntjes verzorgde reis en wensen u een onvergetelijke belevenis in Argentinië en Uruguay!

Bert Postma & Marina Loeve


Amedida Travel is ontstaan uit onze passie voor reizen. Al meer dan 25 jaar reizen wij de wereld rond, met een voorkeur voor unieke lokaties, kleinschalige, sfeervolle en comfortabele accommodatie, een uitstekende service en persoonlijke aandacht.
Argentinië en Uruguay zijn fantastische bestemmingen in Zuid-Amerika, waar zoveel moois te zien valt, dat wij hier inmiddels al vele jaren naartoe gaan.

Onze ervaringen, passie en continue zoektocht naar mooie locaties in deze landen delen we graag met u. Alle aangeboden bestemmingen en vrijwel alle accommodaties zijn dan ook door onszelf bezocht. De foto's die wij tijdens onze reizen hebben gemaakt, vindt u overal terug op deze website.

Onze reizen

Wij vinden dat een reis iets persoonlijks is. Daarom maken we graag samen met u een reisvoorstel 'a medida' (= op maat), met als uitgangspunt van uw reis een belevenis te maken. Onze werkwijze geeft aan op welke manier wij dit doen.

Tijdens uw vakantie wilt u uiteraard zoveel mogelijk zien. Maar om goed van uw indrukken te kunnen genieten, raden wij aan om niet teveel bestemmingen in één reis te bezoeken. Met name Argentinië is een groot land met enorme afstanden, waardoor u dan alleen maar 'onderweg' zou zijn. In onze voorbeeldreizen verblijft u daarom telkens meerdere nachten op een bestemming, om enige rust te waarborgen.

Onze accommodaties

Amedida Travel selecteert de aangeboden accommodaties zorgvuldig, waardoor wij op de meeste bestemmingen de eigenaren persoonlijk kennen.

We proberen op elke bestemming iets bijzonders te zoeken. Dit kan de ligging zijn, maar ook de sfeer, authenticiteit of de persoonlijke aandacht. Kleinschaligheid staat hierbij voorop en het mag zeker niet aan comfort ontbreken!
Slechts in een incidenteel geval, waar de bestemming vraagt om bezocht te worden en geen accommodaties volgens onze wensen voorhanden zijn, zal gekozen worden voor een groot of wellicht minder luxe hotel. Het comfortabele bed met privé-badkamer blijft echter ook hier leidend.

Wij ontwerpen en organiseren graag een tot in de puntjes verzorgde reis en wensen u een onvergetelijke belevenis in Argentinië en Uruguay!

Bert Postma & Marina Loeve

Contact the Travel Advisor >>> 
LOGIN / Register Articles Terms & Conditions Other

Forgot Password
Manage Courses & Tours
JOIN

Login Guest Writer
Publish Travel Story
Publish Travel Video

Privacy
Disclaimer
FAQ

Sponsors
Realised by Webwizard