Home   |  Travel Advisors   |  Blog   |  Contact   |  LOGIN

FacebookTwitter

ITALIE - Molise - Beeldhouw- en kookworkshops (weekprogramma's)

Janine Foppes


Ver weg van het hectische Nederland , in de ongerepte natuur , de eenvoud, rust en ruimte vindt Janine inspiratie om haar kunst te maken en geeft zij workshops.

De 3 à 400 jaar oude olijfstronken, die gerooid moeten worden, worden bewerkt tot sculpturen, het hout is hard als marmer en prachtig getekend. Ook zijn er allerlei steensoorten te vinden en te bewerken.

Naast beeldhouwcursussen, organiseert Janine ook traditionele Italiaanse kookcursussen, die door een echte mama d'Italia worden geleid! Tijdens deze cursussen komen verschillende gerechten aan bod zoals onder andere verschillende broden, handgemaakte pasta, lokale worstjes, verschillende lokale groentegerechten en natuurlijk, afhangende van het seizoen, de zoete afsluiter: overheerlijke Scarole met een salade van aardbeien en honing, een crostata (soort zanddeegtaartje) gevuld met fruit van het seizoen of een peren-ricotta taartje.

Tijdens een workshop-week is er mogelijkheid om wijn- en olijfhuizen en een kaasmakerij te bezoeken en al dat lekkers te proeven. De workshops zijn inclusief overnachtingen , uitgebreid ontbijt en de 3-gangen workshopmaaltijden.

De plaatselijke bevolking is erg vriendelijk en gastvrij, je voelt je hier direct thuis. Jullie zijn van harte welkom in deze onbedorven en authentieke regio. Neem voor de zeer schappelijke prijzen gewoon even contact met mij op!

Tot snel!
Janine

 

Contact the Travel Advisor >>> 
LOGIN / Register Articles Terms & Conditions Other

Forgot Password
Manage Courses & Tours
JOIN

Login Guest Writer
Publish Travel Story
Publish Travel Video

Privacy
Disclaimer
FAQ

Sponsors
Realised by Webwizard