Home   |  Travel Advisors   |  Blog   |  Contact   |  LOGIN

FacebookTwitter

ZUID AFRIKA - Fotografie en wijntour safaries in Zuid Africa

Ute Sonnenberg


Stimulating people to explore their talents, guiding them during inspiring experiences and creating amazing Africa holidays is a rewarding task and my passion. We organize your ultimate wildlife, photography and travel experience, customized individually for you. 

Deze reis wordt u aangeboden door Roho Ya Chui, Swahili voor“de ziel van het luipaard”. Roho Ya Chui is een Nederlands bedrijf met het hoofdkantoor in De Bilt en een filiaal in Johannesburg. De prijs is op aanvraag / exclusief internationale vlucht en huur auto.

 

DAG

......ACTIVITEIT

1

Aankomst in de avond met KLM in Johannesburg. Uw Nederlandstalige gids Ute Sonnenberg begroet u op de luchthaven en brengt u naar het 5 sterren Guesthouse Hamilton” in de mooie wijk Craighall Park (B&B)

2

Nadat u bent uitgeslapen en van uw ontbijt genoten heeft komt Ute jeophalen voor een leuke sight seeing tour door Johannesburg. U kunt uw wensen uiten met wat u graag wil zien/bezoeken maar Ute zal ook met interessante voorstellen komen. Afhankelijk van het gemaakte plan bent u de hele dag leuk bezig met het verkennen van een interessante en levendige stad en het acclimatiseren op het Afrikaanse continent. Het avondeten kunt u in het guesthouse nemen of in een van de vele leuke restaurants in de buurt.

3

Vroeg in de ochtend komt Ute u ophalen bij uw accommodatie. Dan begint de reis in de bush. Rond het middaguur zult u in Kirkam’s Camp Private Game Reserve in de Sabi Sand (grenst aan hetKruger Park) aankomen. De Sabi Sand staat bekent voor haar fantastische luipaarden sightings. Doordat het een private gamereserve is maakt u kans om een luipaard, leeuw en veel andere diersoorten van heel dicht bij te zien. Na aankomst en lunch begint de Luipaarden – Wildlife Fotografie cursus, gepresenteerd in het Nederlands door Ute Sonnenberg. In de namiddag begeeft u zich ook direct op uw eerste game drive. Kirkman’s Camp is een 5-sterren lodge. Uw verblijf in de lodge is inclusief drie maaltijdenper dag, twee game drives per dag, soft drinks, coffee, thee, lokalemerken sterke drank en bier.

4
-
5

U kunt volop genieten van twee volle dagen op safari in de bush, de fantastisch mooie lodge en de inspirerende fotografie cursus.

6

Na een laatste game drive in de ochtend, het ontbijt en de afsluiting van de fotografie cursus gaat de reis terug naar Johannesburg. Daar zult u tegen de avond aankomen en voor de nacht weer in The Hamilton verblijven. (B&B).

7

Na het ontbijt neemt u een huur auto in ontvangst en maak rijdt u naar Prince Albert in de mooie Karoo. U zal daar in de late namiddag aankomen. In Prince Albert is de kookschool “African Reliesh” gevestigd waar u voor de volgende nachten verblijft en de inspirerende Afrikaanse keuken zult ervaren. Het verblijf is inclusieve accommodatie, full board, kook lessen en excursies.

8
-
9

Deze twee dagen zult u onder de leiding van de uitstekende koks van African Reliesh veel over de Afrikaanse keuken leren en uiteraard ook veel van het heerlijke eten genieten.

10

Na het ontbijt rijdt u met uw auto naar het wijngebied van het kaap. U gaat naar Franschhoek en verblijft voor twee nachten in het 4 sterren guesthouse Cathbert Country Inn op B&Bbasis.

11

Voor deze dag staat een wijn tour gepland. U zult de meest prachtige wijnen van de regio proeven.

12

Na het ontbijt gaat u met je auto naar het laatste station van deze bijzondere reis: de Constantia Vallei bij Kaapstad. U verblijft gedurende voor 3 nachten in het 5 sterren guesthouse “Glen Avon” dat niet alleen de prachtige wijnen van de streek presenteet maar ook is aangesloten bij de groep “Good Cooks” die veel waarde hechten aan culinair dineren. Het verblijf is op B&B basis.

13 - 14

U heeft twee volle dagen om Kaapstad, het Kaap en de stranden van de streek te verkennen. Daarnaast heeft u natuurlijk de vrijheid op eigen gelegenheid culinair interessante restaurants en wijngaarden te bezoeken. U kunt deze dagen geheel vrij invullen of op wens een programma met bezienswaardigheden ontvangen.

15

Het is al weer de laatste dag van de reis met een volle dag in Kaapstad voordat u in de avond op de vlucht terug naar Nederland gaat.

 

 

 

 

Deze reis wordt u aangeboden door Roho Ya Chui, Swahili voor“de ziel van het luipaard”. Roho Ya Chui is een Nederlands bedrijf met het hoofdkantoor in De Bilt en een filiaal in Johannesburg. De prijs is op aanvraag / exclusief internationale vlucht en huur auto.

Contact Roho Ya Chui >>>

 

 

 

Contact the Travel Advisor >>> 

LOGIN / Register Articles Terms & Conditions Other

Forgot Password
Manage Courses & Tours
JOIN

Login Guest Writer
Publish Travel Story
Publish Travel Video

Privacy
Disclaimer
FAQ

Sponsors
Realised by Webwizard