Home   |  Travel Advisors   |  Blog   |  Contact   |  LOGIN

FacebookTwitter

FRANKRIJK - Schilderles in normandie

www.schilderles-in-normandie.com


In de eerste plaats jezelf zijn

De schilderlessen, die van begin juni tot eind augustus gehouden worden, zijn gericht op het uitleven van de individuele teken- en schilderwensen. De cursus is geschikt voor zowel beginners als voor (half) gevorderden. Iedere cursist zal op zijn niveau individueel begeleid worden, waarbij er geen sprake is van competitie. Tijdens deze schildercursus maken we je vertrouwd met verschillende aspecten, zoals compositie, kleuren en techniek. Ook zullen we zo veel mogelijk 'en plein air' werken.

Goed gereedschap is het halve werk!

Je leert werken met verschillende schets- en tekenmaterialen. Er wordt geschilderd met acrylverf van uitstekende kwaliteit (goed gereedschap is het halve werk). Elke cursist krijgt een ezel en schetsmaterialen, en kwaliteitspenselen (geen goedkope kwastjes van de ...) in bruikleen. Alle schilderdoeken, papiersoorten en verf zijn bij de cursusprijs inbegrepen. 

W
anneer les en hoeveel vrije tijd?

's Ochtends krijg je les van 11.00-13.00 uur. Na de lunch wordt de les vervolgd tot 16.00 uur (loopt meestal uit). Ook trekken we erop uit om de omgeving te ontdekken, bijvoorbeeld naar Giverny, de gedenkplaats voor Claude Monet (entree en lunch zijn dan voor eigen rekening). Plezier in het creëren en genieten staan in deze creatieve vakantie voorop.

Je wordt verwacht op zondagmiddag en we nemen afscheid op zaterdagochtend.

www.schilderles-in-normandie.com >>>

Contact the Travel Advisor >>> 
LOGIN / Register Articles Terms & Conditions Other

Forgot Password
Manage Courses & Tours
JOIN

Login Guest Writer
Publish Travel Story
Publish Travel Video

Privacy
Disclaimer
FAQ

Sponsors
Realised by Webwizard